Bad Girls

Spijkenisse – 3 en 4 juni! Maar dat is al bijna… Ja inderdaad! Terwijl cast de laatste puntjes op de i zet, komen de voorstellingen steeds dichterbij. Koop nu dus snel uw kaarten voor de musical Bad Girls, voor het te laat is!

Misschien heeft u hen afgelopen zaterdag al zien optreden in het centrum. Dit was slechts een korte preview! Vrijdagavond 3 juni en zaterdagavond 4 juni, beide avonden om 20.00 uur, treedt de cast van MusicAll Spijkenisse op in de grote zaal van Theater De Stoep, met de volledige musicalvoorstelling Bad Girls. Ze worden bijgestaan door een geweldig live orkest. Met andere woorden: het belooft een geweldig spektakel te worden! U kunt hier nog bij zijn voor slechts €15,00 per persoon!

Kent u de musical nog niet? De musical Bad Girls is een musical van dezelfde schrijvers van de populaire televisieserie Bad Girls. Andere populaire series als “Orange Is The New Black” en “Celblok H” zijn gebaseerd op Bad Girls. Het grote verschil is wel dat u de musical Bad Girls nu dus zelf, live kunt meemaken! Heeft u nog geen kaarten? Koop deze dan snel! U kunt deze kopen bij Theater De Stoep, via www.theaterdestoep.nl of via www.musicallspijkenisse.nl.

Bron: Groot Nissewaard