All Shook Up: voor Serina is het liefde op het eerste gezicht

Spijkenisse – Op 15 en 16 juni brengt Musicall Spijkenisse haar derde musical: All Shook Up.

Dit is een musical voor jong en oud. Naast het komische verhaal dat deze musical brengt, zit hij ook vol met de grootste hits van Elvis Presley. Uiteraard in een aangepast jasje.

Naast rocker Chad die het rustige stadje wakker schudt, is er in het verhaal een grote rol weggelegd voor Natalie, de dochter van de eigenaar van het lokale tankstation, gespeeld door Serina. Zodra ze Chad ziet, valt ze direct voor zijn charmes. ‘Ik probeer op allerlei manieren zijn aandacht te trekken want hij ziet me niet staan.’ Dat laatste komt omdat Chad een oogje heeft op een van de andere dames in de stad.

In het stuk groeit de nuchtere en nonchalante Natalie en overwint ze veel uitdagingen. ‘In de rol zitten wat punten waarin ik me zelf herken’, zegt Serina, ‘maar Natalie gaat wel heel ver om Chad voor zich te winnen. Zo ver zou ik zelf nooit gaan.’ Juist dat maakte de rol interessant voor Serina en ze ging er tijdens de audities dan ook voor de volle 100% voor. ‘Vorig jaar speelde ik in het ensemble omdat er voor mij geen passende rollen waren. Maar dit jaar wilde ik deze rol heel graag spelen en dat is gelukt.’

Bron: https://www.grootnissewaard.nl/nieuws/actueel/82126/all-shook-up-voor-serina-is-het-liefde-op-het-eerste-gezicht-

Foto: René Bakker – www.Foto-OK.nl