Alle hens aan dek met Anything Goes

Een cruiseschip met daarop een als dominee verklede gangster, een nachtclubdanseres, drankverslaafden en nog vele andere passagiers. Tussen alle showtunes en mooie jazzballads door, probeert Billy zijn grote liefde te veroveren. Dit gaat echter niet geheel als gepland en voor hij het weet wordt Billy door al het personeel gezocht, omdat ze denken dat hij volksvijand nummer 1 is…

Bovenstaande is in het kort het verhaal van Anything Goes, een musical met muziek van Cole Porter. Anything Goes is de nieuwste productie van MusicAll Spijkenisse, die op 21 en 22 juni te zien is in Theater de Stoep.

De kapitein (Mirella) en de purser (Mariska) nemen u mee aan boord van het cruiseschip en lichten een klein tipje van de sluier op. ‘De kapitein is uiteraard de baas aan boord en zorgt er voor dat alles in orde is. Alleen ziet zij niet alles wat er op het schip gebeurt; zij komt er pas later achter.’ De purser is eigenlijk een beetje bang voor de kapitein en zorgt daarom dat alle wensen van de baas worden uitgevoerd. Dat levert haar alleen wel een vraag op. ‘Je komt zoveel gekke mensen tegen aan boord, dat je je afvraagt of je de enige bent die normaal is’, zegt Mariska.

Bron: https://www.grootnissewaard.nl/nieuws/actueel/97522/alle-hens-aan-dek-met-anything-goes-?redir

Foto: Foto-OK.nl – www.Foto-OK.nl