Liefde overwint in Anything Goes

De SS American, een luxe cruiseschip, vertrok met een vreemde verzameling gasten en een verstekeling vanuit Amerika richting London. De verstekeling, Wall Street makelaar Billy Crocker, kwam eigenlijk alleen maar zijn baas zijn paspoort brengen, maar werd geconfronteerd met zijn grote liefde Hope die aan boord was met haar verloofde, een wereldvreemde Engelse lord. Hij kreeg de kans om onder de naam van een ander aan boord te blijven, maar die ander bleek een gezochte gangster te zijn. Samen met de als dominee verklede gangster, Moonface Martin, wist hij enige tijd uit handen van de kapitein te blijven, maar uiteindelijk belandde hij toch in de cel. Als gangster was hij een beroemdheid en werd hij met alle egards behandeld, als Billy was hij een ordinaire verstekeling. Aan boord was ook Reno Sweeny, een nachtclubzangeres en evangeliste die aan het begin van de voorstelling stapelverliefd is op Billy, maar gaandeweg de reis toch haar oog laat vallen op lord Evelyn Oakleigh. Het resultaat laat zich raden.

Het humoristische script, de choreografie, de onvergetelijke muziek van Cole Porter vertolkt door het orkest o.l.v. Freek Dicke en de sterke vertolking van de solisten en het ensemble van MusicAll Spijkenisse staan garant voor een avond plezier. De groep laat duidelijk zien over kwaliteit te beschikken en zet een voorstelling neer die absoluut niet onderdoet voor de Broadway variant. Dat belooft dus wat voor de toekomst..

Volgend jaar viert MusicAll Spijkenisse haar eerste lustrum. Ze hopen dan een bijzondere musical te kunnen brengen. Ook u kunt MusicAll Spijkenisse steunen. Als sponsor, maar ook als Vriend. Kijk voor de informatie over de mogelijkheden op https://musicallspijkenisse.nl

Bron: https://www.grootnissewaard.nl/nieuws/actueel/98185/liefde-overwint-in-anything-goes-?redir

Foto: M. de Haas