Eén voor allen en allen voor één!

Zo luidt het motto van ‘3 Musketiers, de musical’ en de leden van MusicAll Spijkenisse.

Na een reeks van prachtige voorstellingen viert de stichting dit jaar haar vijfjarige jubileum. Daarom pakken zij dit jaar uit met de stoere productie: ‘3 Musketiers’! De audities zijn achter de rug en de rolverdeling is bekend. Dit moest natuurlijk op traditionele wijze gevierd worden met een taart; een heerlijke start van een hopelijk fantastisch, nieuw seizoen.

De repetities zijn begonnen
De eerste repetities waren al een groot succes. De eerste scenes zijn gespeeld, de eerste noten zijn gezongen en de eerste danspasjes zijn gezet. Dit ging gepaard met hese stemmen, spierpijn, maar vooral heel veel plezier. Iedereen heeft er ontzettend veel zin in. Met een nieuw Artistiek Team aan het roer en bekende, maar ook nieuwe castleden is MusicAll Spijkenisse vastberaden ook dit jaar een prachtige voorstelling voor u neer te zetten op 19 en 20 juni 2020 in Theater De Stoep. Bent u benieuwd naar de voortgang? Wij zullen u maandelijks op de hoogte houden door een stukje in de krant. Tussentijds nog meer ‘MusicAll-nieuws’ lezen? Neem dan gerust eens een kijkje op onze website: musicallspijkenisse.nl of op onze gelijknamige Social Media accounts.