MusicAll Spijkenisse: Een extra discipline.

Voor de leden van MusicAll Spijkenisse is het nieuwe jaar keihard van start gegaan. Tijd om langer stil te staan bij bubbels en oliebollen is er niet meer, er moet gewerkt worden!

Afgelopen weekend zijn zij druk aan het repeteren geweest. Dans, zang en spel zijn de afgelopen maanden los geoefend en afgelopen weekend zijn deze drie disciplines, voor verschillende scenes, bij elkaar gebracht. 

Maar achter de ‘schermen’, komt dit jaar nog een speciale discipline om de hoek kijken. Een aantal rollen hebben hun eerste, ja u las het goed, scherm-les gehad. Het zag er al spectaculair uit en door de goede begeleiding van ‘Schermvereniging Trefpunt Vlaardingen’ zullen deze fanatiekelingen binnen korte tijd worden voorzien van alle vecht-tools voor een ware Musketier. 

Bent u ook al zo benieuwd? Op 19 of 20 juni 2020, staan zij met de productie: ‘3 Musketiers, de musical’ in Theater de Stoep. Tot die tijd zullen zij u maandelijks op de hoogte houden door een stukje in de krant. Tussentijds nog meer ‘MusicAll-nieuws’ lezen? Neem dan gerust eens een kijkje op de website: musicallspijkenisse.nl of op de gelijknamige Social Media accounts. Daar zijn ook regelmatig leuke filmpjes te zien over het repetitieproces.