MusicAll Spijkenisse: Kleren maken de Musketier

De kaarten voor ‘3 Musketiers, de musical’ zijn in de verkoop en de voorstelling begint al een gave vorm aan te nemen.

Er wordt flink gesleuteld aan de rollen en hun invulling, maar een personage komt pas echt tot leven in een passende outfit. Om u een inkijkje te geven; de leden van MusicAll Spijkenisse staan met 32 man op het podium. Voor ieder castlid moeten minstens twee verschillende outfits worden gecreëerd. Dit wordt gedaan door de, hiervoor speciaal aangestelde, kledingcommissie, maar dit gaat hen niet in de koude kleren zitten.

Benieuwd naar wie er op 19 en 20 juni op het podium staan? Iedere dinsdag en donderdag wordt er via hun Social Media een castlid voorgesteld. Met een foto en een kort interview, komt u te weten hoe zij het repetitieproces ervaren en wat zij vinden van de voorstelling en hun aandeel hierin.

Koop uw kaarten via www.theaterdestoep.nl of via 0181-652222. Tot die tijd zullen zij u maandelijks op de hoogte houden door een stukje in de krant. Tussentijds nog meer ‘MusicAll-nieuws’ lezen? Neem dan gerust eens een kijkje op de website: musicallspijkenisse.nl of op de gelijknamige Social Media accounts voor leuke filmpjes over het repetitieproces van de spelers en het orkest.