MusicAll Spijkenisse: Voorstellingen uitgesteld

“Blijf thuis!” Dit kwam hard binnen, bij iedereen én ook bij de leden van MusicAll Spijkenisse.

Met de, nog altijd geldende, maatregelen bleek het niet mogelijk om de voorstellingen, die gepland stonden voor 19 en 20 juni, door te laten gaan. Het was een lastig besluit, maar graag zet de stichting een goede show neer en dat kunnen zij niet waarmaken als er niet gerepeteerd mag worden. Maar stilzitten? Daar heeft de stichting nog nooit van gehoord!

Het bestuur, AT en de castleden zijn druk bezig vanuit huis. Zo vinden er spel repetities plaats via beeldbellen, worden alle rollen uitgewerkt in huiswerkopdrachten én worden de opgenomen zangstukken van feedback voorzien. Gelukkig maar, want de voorstelling krijgt nieuwe data. Op dinsdag 26 en woensdag 27 januari 2021 zal MusicAll Spijkenisse ‘3 Musketiers, de musical’ alsnog op de planken brengen!

Wilt u de stichting steunen? Via www.musicallspijkenisse.nl kunt u ‘Vriend van MusicAll Spijkenisse’ worden. Met een eenmalig bedrag, per jaar, helpt u hen enorm.
Via de Social Media zullen zij u op de hoogte houden van de kaartverkoop en andere relevante ontwikkelingen. Veel gezondheid en sterkte toegewenst. Wees voorzichtig en dan zien zij u heel graag, in het nieuwe jaar, in het theater.