MusicAll Spijkenisse speelt ‘Shrek, de Musical’

Spijkenisse – Nog maar heel even en dan is het eindelijk zover. MusicAll Spijkenisse speelt ‘Shrek, de Musical’ in Theater de Stoep. 

Momenteel zijn ze de laatste hand aan het leggen aan decor, kleding en musical om straks alles perfect in orde te hebben voor twee onvergetelijke voorstellingen.

Heeft u nog geen kaarten? Wacht dan niet langer en bestel nu uw kaarten. De kaartverkoop gaat namelijk zo goed dat het balkon voor beide voorstellingen al enige tijd geleden is opengesteld. Er zijn nog slechts enkele stoelen beschikbaar. De voorstellingen van deze familiemusical zijn op zaterdag 2 juli om 19.30 uur en op zondag 3 juli om 14.30 uur in Theater de Stoep. Kaarten kosten slechts € 21,50 per stuk en zijn te reserveren via www.theaterdestoep.nl.

Voor meer informatie over de stichting en over ‘Shrek, de musical’ kijkt u op www.musicalspijkenisse.nl of op de gelijknamige Social Media accounts. MusicAll Spijkenisse hoopt u te ontmoeten in het theater en wenst u alvast een vershrekkelijk fijne voorstelling.

Bron: https://www.grootnissewaard.nl/nieuws/algemeen/164904/musicall-spijkenisse-speelt-shrek-de-musical