MusicAll Spijkenisse vestigt met Shrek een record

Spijkenisse – De twee voorstellingen van ‘Shrek, de musical’ vonden plaats op 2 en 3 juli in de Stoep. Beide voorstellingen waren zo goed als uitverkocht. Ongeveer duizend kaartjes in totaal zijn er verkocht.

Dit is een record voor MusicAll Spijkenisse. De cast stond te schitteren en genieten op het podium. Het orkest speelde de sterren van de hemel. Maar zonder de techniek was het nooit gelukt. Kortom, het was een voorstelling om nooit meer te vergeten.

Genoten

‘Iedereen die onze voorstellingen heeft bezocht: hartelijk dank dat u dit succes met ons wilde meebeleven en we hopen dat u er net zoveel van genoten heeft als wij dat hebben gedaan. Hopelijk zien we u graag tijdens onze nieuwe voorstelling, volgend jaar juni 2023.”

Wie wil nagenieten van de Shrek en foto’s en video’s kan terecht op de sociale mediakanalen: website: www.musicalspijkenisse.nl of de  gelijknamige Social Media accounts. Daarop verschijnt ook de eerstvolgende voorstellingen.

Sinds 2015

MusicAll bestaat sinds 2015 en is een stichting voor en door musicalliefhebbers. Ieder jaar werkt het gezelschap toe naar een grote voorstelling in theater De Stoep in Spijkenisse. Zo vonden er in het verleden voorstellingen van Petticoat, Bad Girls en de Drie Musketiers plaats. MusicAll repeteert elke vrijdagavond in het Centrum voor de Kunsten.

Bron: Grootnissewaard dd. 5 juli 2022
Foto: Hennie Kleiwegt