MusicAll Spijkenisse presenteert ‘9 to 5’

Na het succes van Shrek van vorig seizoen trakteert MusicAll Spijkenisse u dit jaar wederom op een heerlijke, komische musical. En wel de musical ‘9 to 5’ met de muziek van Dolly Parton!

De musical ‘9 to 5’ speelt zich af in 1979 en vertelt het verhaal van Violet, Doralee en Judy. Alle drie zijn zij werkzaam bij een groot bedrijf in New York City. Judy, een vrouw die voor het eerst de arbeidsmarkt betreedt na het einde van haar huwelijk, wordt wegwijs gemaakt door de ervaren weduwe Violet en de aantrekkelijke secretaresse Doralee. Alle drie werken ze onder leiding van de egoïstische, seksistische Mr. Hart.

Na verschillende momenten van grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer, smeden de vrouwen een plan om hun baas tot inkeer te brengen. Terwijl Mr. Hart niet op kantoor is runt het drietal het bedrijf met arbeidsvoorwaarden die anno 2022 nog steeds een fantasie zijn voor de meeste vrouwen: arbeidsflexibiliteit en gelijke lonen. Een verhaal dat helaas misschien wel actueler is dan ooit tevoren. Gebracht met veel humor, herkenbaarheid en pakkende nummers.

Kaartverkoop is al gestart
Bent u ook al zo benieuwd? De kaartverkoop van ‘9 to 5’ is al gestart. Op 23 en 24 juni om 19.30 uur staat MusicAll Spijkenisse met de productie ‘9 to 5’ in Theater de Stoep. Reserveer uw kaarten voor slechts € 23,50 per stuk via www.theaterdestoep.nl. Wilt u meer informatie over de stichting of meer nieuws over de musical ‘9 to 5’? Kijk dan op www.musicalspijkenisse.nl

Bron: Groot Nissewaard
Foto’s: PR MusicAll Spijkenisse