MusicAll Spijkenisse repeteert de musical '9 to 5'.

Repetities musical ‘9 to 5’ van MusicAll Spijkenisse in volle gang

Spijkenisse – De repetities voor de musical ‘9 to 5’ zijn in volle gang. 

Elke donderdagavond wordt er gerepeteerd in het Centrum van de Kunsten. 

Sitzprobe
De afgelopen maanden hebben ze aparte zang-, spel- en dansrepetities gehad. Recent hebben ze de eerste scenes van de musical aan elkaar geplakt met zang, spel en dans. Daarnaast hebben ze ook hun eerste repetitie samen met het orkest gehad, de zogenaamde Sitzprobe. Wat klinkt het al geweldig samen. Wat gaat het een spetterende musical worden.

Op schema
Naast de repetities zijn de groepsleden druk bezig met onder andere decorstukken, attributen en kostuums te verzamelen en te maken. Ze maken daarbij ook goede progressie en liggen goed op schema om over drie maanden op het podium te staan.

Kaartverkoop
Inderdaad, nog maar drie maanden te gaan. Dus heeft u nog geen kaartjes? Geen probleem, u kunt ze nog steeds bestellen. Op 23 en 24 juni 2023 staat MuscAll Spijkenisse met de productie ‘9 to 5’ in Theater de Stoep. Reserveer uw kaarten voor slechts € 23,50 per stuk via de website van De Stoep: www.theaterdestoep.nl. Wilt u meer informatie over de stichting of meer nieuws over de musical? Kijk dan op www.musicalspijkenisse.nl of op de gelijknamige Social Media accounts.

Bron: Groot Nissewaard

Foto: Hennie Kleijwegt