‘9 to 5’ over 3 weken in de Stoep

Wat gaat de tijd snel. Nog maar 3 weken en dan staat MusicAll Spijkenisse met de musical ‘9 to 5’ in Theater de Stoep. Cast en orkest hebben er heel veel zin in!

Op dit moment zijn we druk bezig om alle scenes aan elkaar te knopen en de overgangen van de scenes te bespreken. Hierbij gaat het dan voornamelijk om de decorwissels, die tussen de scenes moeten plaatsvinden. We hebben ondertussen ook alle nummers geoefend met het geweldige orkest. Wat klinkt alles mooi samen. Op de achtergrond wordt er nog hard gewerkt om het decor en alle attributen af te maken en klaar te maken voor de uitvoeringen.

Voor de laatste weken zullen we nog een aantal keer de doorloop van de musical oefenen inclusief alle mooie kostuums. Wat wordt het een mooi geheel en we kunnen dan ook niet wachten om straks de musical op te voeren in het theater.

Ter ontspanning maar zeker ook om de onderlinge band te versterken zijn we een weekend met elkaar weggeweest. Wat hebben we genoten van elkaar en van het mooie weer. De motivatie is daarmee nog verder gegroeid om straks te stralen op het podium.

Dit spektakel mag u dus niet missen. U kunt nog steeds kaartjes bestellen. Op 23 en 24 juni 2023, staan wij met de productie ‘9 to 5’ in Theater de Stoep. Reserveer uw kaarten voor slechts € 23,50 per stuk via de website van De Stoep: www.theaterdestoep.nl. Wilt u meer informatie over onze stichting of meer nieuws over de musical? Kijk dan op onze website: www.musicalspijkenisse.nl of op de gelijknamige Social Media accounts.