Musical ‘The Prom’ 21 en 22 juni in De Stoep

Wat gaat de tijd snel. Nog maar 3,5 week en dan staat MusicAll Spijkenisse met de musical ‘The Prom’ in Theater de Stoep. 

Twee weken geleden hadden ze een repetitieweekend, waarin ze heel veel gedaan hebben. Een groot stuk van de einddans is aangeleerd, de laatste scenes zijn geoefend en het orkest heeft met alle solisten gerepeteerd. Op de zondag hebben ze de gehele doorloop gespeeld, waaruit blijkt dat ze al heel ver zijn. Wat ziet alles er fantastisch uit. Zeker de ‘Broadwaysterren’ zijn enorm enthousiast en zijn niet meer te houden. Ze kunnen niet wachten om de musical over een paar weken ten tonele te brengen.

In de tussentijd zullen ze in de laatste weken de laatste puntjes op de i nog plaatsen in spel, zang en dans. En wordt er de laatste hand gelegd aan het decor, de attributen en de kostuums. Dan staat echt niets meer in de weg om aan dit spektakel te beginnen.

Dit mag u dus echt niet missen. U kunt nog steeds kaartjes bestellen, maar wees er snel bij want de zaal zit al bijna vol! The Prom is 21 en 22 juni 2024 te zien in Theater de Stoep. Reserveer uw kaarten voor slechts € 24,50 per stuk via de website van De Stoep: www.theaterdestoep.nl. Wilt u meer informatie over onze stichting of meer nieuws over de musical? Kijk dan op onze website: www.musicalspijkenisse.nl of op de gelijknamige Social Media accounts.