Musical ‘The Prom’ mag je niet missen!

Spijkenisse – Het decor is klaar, de attributen zijn aanwezig, de kostuums zijn gestreken, de stemmen zijn gesmeerd, de muziekinstrumenten zijn gestemd. MusicAll Spijkenisse is er helemaal klaar voor. Nog ruim een week en dan gaan ze een groot feest maken in Theater de Stoep met de musical ‘The Prom’.

Afgelopen zaterdag hadden ze hun laatste repetitiedag, waarin ze de gehele doorloop hebben gespeeld met alles erop en eraan. Wat ging het goed en wat zijn ze er allemaal klaar voor.

En dat het zo goed ging komt mede doordat ze zo’n geweldig orkest hebben. Het orkest bestaat uit 15 muzikanten, die onder leiding van muzikaal leider Sjors Both alle muziekstukken tot in de puntjes hebben gerepeteerd. De sterke basis om er een geweldig feest van te maken. Wat moeten de castleden zonder hen?

Wilt u dit spektakel meemaken en het feest met hen meevieren, maar heeft u nog geen kaarten? Bestel dan snel uw kaarten voor het te laat is of de zaal vol zit! Musical ‘The Prom’ is 21 en 22 juni 2024 te zien in Theater de Stoep. Kaarten kosten slechts € 24,50 per stuk en zijn via de website van De Stoep: www.theaterdestoep.nl te bestellen.

Wilt u meer informatie over de stichting of meer nieuws over de musical? Kijk dan op www.musicalspijkenisse.nl of op de gelijknamige Social Media accounts.