Artistieke team

Artistieke team

Regisseur

Mijn naam is Laura Burgmans, uw nieuwe regisseur! Na 3 jaar met heel veel plezier werkzaam te zijn geweest bij Theatergroep SPOT, mag ik de vrijdagavond in Den Haag verruilen voor Spijkenisse!

En daar heb ik zin in. Creativiteit moet stromen en een frisse wind is heerlijk, dus hup. En dan ook nog een lustrumjaar..

Ik volgde een kleinkunst en zangopleiding en was vervolgens te zien in hele uiteenlopende producties (Knofje, Winxclub on tour, Anatevka, Mamma Mia!)  en op uiteenlopende plekken (De Efteling, Het Nationale Songfestival, als presentatrice bij De Top 2000 van Radio 2).

 Het maken werd echter steeds belangrijker en sinds 2010 vorm ik dan ook samen met een collega

De Toren van Geluid: een muziektheater gezelschap voor kinderen. We maakten o.a. de succesvolle voorstellingen rondom ‘Pim & Pom’ en toeren nu met de slapstickvoorstelling ‘Agent en Boef’ door heel Nederland.

En die liefde voor het maken heeft zich steeds een beetje verdiept, heeft zich geworteld en kan ik helemaal kwijt in regie. Want wat mij betreft is het voeren van een regie niet het uitvoeren van een copie. Het is zoeken naar wat past bij de groep, zoeken naar wat wij willen vertellen, zoeken naar hoe wij dat vormgeven met onze middelen. Zoeken naar onze motieven, gelijkenissen en/of verschillen. En tot aan het gaatje. Tot het klopt.

Dus kom maar door met die 3 Musketiers; ik heb er zin in mensen!!

Choreograaf

Mijn naam is Dennis Spanjer en ben als choreograaf onderdeel van het artistiek team van MusicAll Spijkenisse. Tijdens mijn studie aan Lucia Marthas Institute Of Performing Arts Groningen heb ik stage gelopen in de musical De Producers in Nederland en België. Na mijn afstuderen ben ik werkzaam geweest als danser voor Vuur en Vlam Producties, Walibi Holland en Kunstklank. Naast uitvoerend werk ben ik altijd werkzaam geweest als dansdocent en sinds een jaar ben ik ook Rocycle Instructor. Als choreograaf ben ik verantwoordelijk voor de choreografieën binnen de productie die gespeeld wordt. Dit wordt mijn eerste jaar bij MusicAll Spijkenisse als choreograaf en ik heb er superveel zin in om dit nieuwe avontuur aan te gaan in Spijkenisse!

Vocal coach

Anne Aerts (1989) is een zangeres, actrice en performer opgeleid aan het Conservatorium in Rotterdam en de Royal Academy of Music in Londen.Haar conservatoriumopleiding bij Codarts (discipline muziektheater) volgde zij inclusief aanvullende aantekening voor lesbevoegdheid. Direct daarna koos Anne voor Londen en kwam door de zware auditie van de Royal Academy of Music, richting Musical Theatre (2011-2012). Ook in Londen volgde zij aanvullende lessen om het vak van docent verder uit te diepen. Tijdens en na haar opleiding volgde ze zanglessen van o.a. Antoinette Kouwenberg, Alberto ter Doest, Mary Hammond, Anne-Marie Speed en Jimmy Hutchinson. Anne is een (mezzo-) sopraan die op het toneel altijd een verhaal te vertellen heeft. En zij is daarnaast gediplomeerd zang- en muziektheater docent. Na het afronden van de opleiding was ze te zien in o.a. West Side Story van het Concertgebouw en ze maakt deel uit van Theatergroep Blender waarmee ze muziektheatervoorstellingen maakt en speelt. Daarnaast speelt en maakt ze eigen solovoorstellingen zoals ‘Man in the Moon’ en de voorstelling samen met Guido Gottenbos ‘We’re gonna be all right’. Hiernaast is ze werkzaam als zangdocente en is ze werkzaam (geweest) als vocal coach bij verschillende (amateur)producties zoals Het Augustijns Theater, Theatergroep Spot, MusiQal en Henk Speelt. Momenteel geeft Anne les en staat zij op toneel wanneer ze maar kan. Dit seizoen zal ik MusicAll Spijkenisse, met de voorstelling 3 Musketiers, aan dit rijtje toe mogen voegen! Met enorm veel zin, plezier, enthousiasme en energie sta ik klaar om aan deze productie te gaan beginnen. Laat al die mooie stemmen maar klinken!