MusicAll Spijkenisse brengt Petticoat

Spijkenisse – Na het grote succes van de musical Bad Girls, komt MusicAll Spijkenisse in 2017 met de hitmusical ‘Petticoat’! Dit jaar is de cast uitgebreid en pakken ze uit met een grote musical!

MusicAll Spijkenisse is een stichting die in 2015 is opgericht en in 2016 bracht zij haar eerste musicalproductie. Dit jaar pakt de stichting het groter aan en brengt zij u de musical Petticoat: een echte familiemusical. Maar naast deze musical zitten de koorleden ook zeker niet stil… Op 24 februari a.s. treedt het showkoor van MusicAll Spijkenisse namelijk op in Theater de Stoep, achter musicaldiva Pia Douwes! Natuurlijk is het een grote eer om met deze ster, bekend van haar rollen in o.a. Cabaret, Billy Elliot en Elisabeth, op te treden. Voor deze avond zijn er nog kaarten verkrijgbaar, dus bestel snel!

En naast deze grote projecten is er ook nog een aantal kleinere projecten waar MusicAll Spijkenisse geen ‘nee’ tegen zegt! Zo waren zij te zien op de kertsmarkten in Maaswijk en in het winkelcentrum.

Als seizoensfinale staan de musicalspelers op 2 en 3 juni in de grote zaal van Theater de Stoep met de musical Petticoat: een musical over Pattie Jagersma uit Winschoten, die probeert een zangcarrière te beginnen en daarom naar Amsterdam afreist. De kaartverkoop hiervoor begint spoedig. Voor meer informatie kunt u terecht op www.musicallspijkenisse.nl en de Facebookpagina! De komende weken leest u meer over de mensen achter dit project.

Bron: Groot Nissewaard