Je kunt ons ook boeken!

Naast het brengen van een grote musicalproductie in het theater bieden wij ook verschillende mogelijkheden om ons in te huren.
Heb je een leuk evenement, feest of andere gelegenheid? En zoek je daarvoor iets leuks? Hieronder worden een aantal opties genoemd. Staat wat je zoekt er niet bij? Vertel ons wat de wensen zijn en wij kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

headlinefoto Christmas Carols

Christmas Carols

Prijs op aanvraag

Tijdens de sfeervolle dagen voor kerst komen wij als Kerstkoor in Dickenstijl bij je langs. Wij brengen a capella diverse Christmas Carols ten gehore. Zo treden wij op in het centrum van Brielle en Spijkenisse en in diverse zorginstellingen.

 

Liever een kerstoptreden in een modern jasje? Ook dat is mogelijk! Ben je benieuwd naar de opties bekijk dan onze informatiepagina.

headlinefoto Optredens op maat

OPTREDENS OP MAAT

Prijs op aanvraag

Tijdens het gehele jaar kunnen wij ook optredens op maat verzorgen.

 

Ben je bijvoorbeeld werkzaam in een zorginstelling en wil je jouw bewoners een leuke middag bezorgen? Wij verzorgen optredens in verzorgings- en/of verpleeghuizen. 

 

Hiervoor hebben wij een speciaal repertoire.

headlinefoto Wat kan ook nog_

Wat kan ook nog?

Prijs op aanvraag

Altijd al een musicalworkshop willen volgen? Wij kunnen workshops verzorgen voor scholen (bijvoorbeeld als voorbereiding op de groep 8 eindmusical), wijkgebouwen, naschoolse opvang etc.

En wat dacht je van rollenspellen ten behoeve van scholen of bedrijven, een moorddiner…

 

Een ander leuk idee? Laat het ons weten!