Feestdagen bij MusicAll Spijkenissec

Jingle bells, jingle bells, klinkt het ook bij de leden van MusicAll Spijkenisse. Want zij zijn van alle (kerst)markten thuis.

Voor zo’n grote productie als ‘3 Musketiers, de musical’ moet natuurlijk hard gerepeteerd worden. Maar naast de gezellige repetities, al dan niet in een foute kersttrui, is de stichting ook buiten veel actief deze tijd van het jaar. Een selectie van de leden treedt op als sfeervol Dickenskoor op koopavonden en kerstmarkten binnen en buiten Spijkenisse.

Reflecterend op het afgelopen jaar met de knallende productie ‘Anything Goes’, maakt de hernieuwde cast, het Artistiek Team en het bestuur zich klaar voor het nieuwe jaar. Of zij goede voornemens hebben? Natuurlijk! Een prachtige voorstelling voor u neerzetten op 19 en 20 juni 2020 in Theater de Stoep.

Zij gaan eerst genieten van hun kerstvakantie, om daarna vol goede moed er weer hard tegenaan te gaan in 2020. Zij zullen u maandelijks op de hoogte houden door een stukje in de krant. Tussentijds nog meer ‘MusicAll-nieuws’ lezen?

Neem dan gerust eens een kijkje op hun website: musicallspijkenisse.nl of op de gelijknamige Social Media accounts. Daar zijn ook regelmatig leuke filmpjes te zien over het repetitieproces.

Kijk voor het laatste lokale nieuws uit Nissewaard op www.grootnissewaard.nl

Bron: https://www.grootnissewaard.nl/nieuws/algemeen/105828/feestdagen-bij-musicall-spijkenisse-