MusicAll Spijkenisse speelt ‘9 to 5’ in Theater De Stoep

Op 23 en 24 juni a.s. brengt MusicAll Spijkenisse weer een heerlijke, komische musical in Theater De Stoep. En wel de musical ‘9 to 5’ met de muziek van Dolly Parton!

Het verhaal

De musical ‘9 to 5’ speelt zich af in 1979 en vertelt het verhaal van Violet, Doralee en Judy. Alle drie zijn zij werkzaam bij een groot bedrijf in New York City. Judy, een vrouw die voor het eerst de arbeidsmarkt betreedt na het einde van haar huwelijk, wordt wegwijs gemaakt door de ervaren weduwe Violet en de aantrekkelijke secretaresse Doralee. Alle drie werken ze onder leiding van de egoïstische, seksistische Mr. Hart.
Na verschillende momenten van grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer, smeden de vrouwen een plan om hun baas tot inkeer te brengen. Terwijl Mr. Hart niet op kantoor is runt het drietal het bedrijf met arbeidsvoorwaarden die anno 2023 nog steeds een fantasie zijn voor de meeste vrouwen: arbeidsflexibiliteit en gelijke lonen. Een verhaal dat helaas misschien wel actueler is dan ooit tevoren. Gebracht met veel humor, herkenbaarheid en pakkende nummers.

Kaartverkoop

Wilt u deze voorstelling van de musical ‘9 to 5’ met live-orkest op 23 en 24 juni a.s. in Theater De Stoep niet missen maar heeft u nog geen kaartjes? Bestel dan nog snel! Reserveer uw kaarten voor slechts € 23,50 per stuk via de website van De Stoep: www.theaterdestoep.nl. Wilt u meer informatie over onze stichting of meer nieuws over de musical? Kijk dan op onze website: www.musicalspijkenisse.nl of op de gelijknamige Social Media accounts.