Teaserafbeelding The Prom 21&22 juni 2024 MusicAll Spijkenisse

MusicAll Spijkenisse presenteert ‘The Prom’

Na het succes van de musical ‘9 to 5’ brengt MusicAll Spijkenisse nu de swingende, humoristische en waargebeurde musical ‘The Prom’ op de planken!

De musical ‘The Prom’ vertelt het verhaal van de lesbische Emma. Zij wil dolgraag met haar vriendin Alyssa naar de prom. De ouder- en docentenraad accepteert echter niet dat de twee verliefde meisjes samen naar het eindexamenfeest komen en besluit het feest daarom helemaal af te blazen. Dit veroorzaakt grote ophef. Zodra vier Broadway sterren van dit conflict op de hoogte raken, besluiten ze af te reizen naar de school van Emma om actie te ondernemen zodat de prom toch door kan gaan. Wat in eerste instantie voor de Broadway sterren bedoeld is als een wanhopige missie om weer positieve media-aandacht te krijgen, mondt uiteindelijk uit in een emotionele reis tot zelfacceptatie.

Repetities in volle gang

De groep is al druk aan het repeteren en heeft in januari een eerste repetitieweekend gehad. Hierbij is al geoefend met het orkest. Wat klinkt het nu al geweldig samen! Het belooft een spetterende musical te worden!

Kaartverkoop is gestart

Bent u ook al zo benieuwd? De kaartverkoop van ‘The Prom’ is al gestart. Op 21 en 22 juni 2024 staat de productie ‘The Prom’ in Theater de Stoep. Reserveer uw kaarten voor slechts € 24,50 per stuk via de website van De Stoep: www.theaterdestoep.nl. Wilt u meer informatie over de stichting of meer nieuws over de musical ‘The Prom’? Kijk dan op www.musicalspijkenisse.nl of op de gelijknamige social media accounts.