‘The Prom’ van MusicAll Spijkenisse wordt spectaculair

De repetities voor de musical ‘The Prom’ zijn in volle gang. Elke donderdagavond repeteren zij in het Centrum voor de Kunsten. Vorig weekend hebben ze zelfs al een gehele doorloop kunnen doen met orkest. Het belooft een spectaculaire voorstelling te worden!

Dat zij zo heerlijk op schema lopen is vooral te danken aan hun geweldige Artistiek Team, bestaande uit regisseur Roman Brasser, zangcoach Anne Aerts, choreograaf Lisa van den Burg en muzikaal leider Sjors Both. Serina de Rijke is betrokken als productieleider en regieassistent.

Roman heeft vorige maand Lot Berendse vervangen, nadat zij een fantastische kans heeft gekregen om in de musical ‘De Tocht’ mee te spelen. Ze zijn zeer blij voor haar én trots dat Roman direct het regiestokje heeft overgenomen. Anne is een jarenlange rots in de branding bij zang en daagt ze steeds weer uit om mooie arrangementen aan te leren. Lisa is sinds dit jaar hun choreograaf en ze heeft al zeer spectaculaire dansen aangeleerd. Sjors zat vorig jaar nog achter de drums, maar staat deze productie voor het orkest!

Kaartverkoop

Bent u ook zo benieuwd? De kaartverkoop is in volle gang. Op 21 en 22 juni 2024 staat MusicAll Spijkenisse met de productie ‘The Prom’ in de grote zaal van Theater de Stoep. Reserveer uw kaarten voor slechts € 24,50 per stuk via www.theaterdestoep.nl.

Wilt u meer informatie over de stichting of de voorstelling? Kijk dan op www.musicallspijkenisse.nl of op de gelijknamige Social Media accounts.